Bantalan roller dorong

Pedaran pondok:

Bahan anu sayogi: Bantalan Baja / baja karbon

Merk anu aya: Jinmi / Harbin

Kisaran modél anu sayogi: modél biasa

Ruang lingkup aplikasi: Alat mesin beurat, girboks laut kakuatan tinggi, rig pangeboran minyak, motor nangtung, jsb

Tiasa nyayogikeun jasa sanés: OEM, jsb


Detil Produk

Ieu dianggo pikeun nanggung jumlah aksial sareng radial sareng beban aci utama, tapi beban radial henteu kedah ngaleuwihan 55% tina beban aksial. Dibandingkeun sareng bantalan roller dorong anu sanés, bantalan jenis ieu ngagaduhan koefisien gesekan anu langkung handap, kagancangan anu langkung saé sareng kinerja nyalira.

Rod tina bantalan 29000 nyaéta roller bulat asimétri, anu tiasa ngirangan geser relatif roller sareng jalan pacu kerja. Rollerna panjang sareng diaméterna ageung, jumlah gilindingna ageung, sareng kapasitas bebanna luhur. Biasana dilumas ku minyak. Gajih tiasa dianggo pikeun kaayaan kagoréngan masing-masing.

Thrust roller bearing (4) Thrust roller bearing (2) Thrust roller bearing (3)


  • Saméméhna:
  • Teras: