Bolt Cingir

Pedaran pondok:

Bahan: waja karbon

Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9

Perawatan permukaan: warna alami, oksida hideung, elektro-galvanis, panas-beuleum galvanis, dacromet, jsb.

Standar: GB, DIN, ISO, jsb.

Jenis benang: benang lengkep, satengah benang


Detil Produk

Angkat Ring Bolt forging integral, sareng saatos normalisasi perlakuan sareng cabut kulit oksida; Forgings tanpa leuwih - ngaduruk, rengat cacad; The screws ring ngangkat anu seragam karasa dites

Fasteners (7)

 


  • Saméméhna:
  • Teras: