Kabel Ehv

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kawat tegangan tinggi

Kabel tegangan tinggi mangrupikeun jinis kabel listrik, anu ngarujuk kana kabel listrik anu dianggo pikeun ngirim antara 10kv-35kv (1kv = 1000v), sareng seuseueurna dianggo di jalan utama transmisi listrik. Standar palaksanaan produk pikeun kabel-voltase tinggi nyaéta gb / t 12706.2-2008 sareng gb / t 12706.3-2008

Jinis kabel tegangan-luhur

Jinis utama kabel-tegangan luhur nyaéta kabel yjv, kabel vv, kabel yjlv, sareng kabel vlv.

kabel yjv nami lengkep XLPE insulated kabel kakuatan sheathed PVC (inti tambaga)

Ngaran lengkep kabel vv nyaéta kabel listrik insulated sareng sheathed PVC (inti tambaga)

kabel yjlv nami lengkep XLPE insulated PVC sambungan kabel kakuatan inti aluminium

Kabel VLV nami lengkep PVC insulated PVC kabel listrik inti inti aluminium

Kusabab konduktivitas listrik anu hadé pikeun konduktor tambaga, beuki seueur proyek nganggo kabel kakuatan inti tambaga salaku jalan utama sistem catu daya, sedengkeun kabel kakuatan inti aluminium kirang dianggo, utamina dina sistem kakuatan tegangan luhur, pilih inti tambaga Beuki kabel aya.

Struktur kabel-tegangan tinggi

Komponén kabel tegangan luhur ti jero ka luar kaasup: konduktor, insulasi, sarung jero, pangisi (baju wesi), sareng isolasi luar. Tangtosna, kabel tegangan tinggi anu nganggo baju besi biasana dianggo pikeun ngubur bawah tanah, anu tiasa nolak komprési kakuatan-kuat dina taneuh sareng nyegah karusakan tina kakuatan luar anu sanés.

Spésifikasi umum sareng kagunaan

na-yjv, nb-yjv, XLPE insulated PVC ngabungkus kabel b-tahan seuneu (b) tiasa diteundeun dina jero rohangan, torowongan sareng pipa anu meryogikeun tahan seuneu.

na-yjv22, nb-yjv22, XLPE insulated tape baja lapis baja PVC dilapiskeun (b) kabel kakuatan tahan seuneu cocog pikeun diletak dina taneuh nalika diperyogikeun résistansi seuneu, henteu cocog pikeun peletakan pipa.

na-vv, nb-vv, pvc insulated pvc sheathed a (b) kabel kakuatan tahan seuneu tiasa diteundeun dina jero rohangan, torowongan sareng pipa anu meryogikeun tahan seuneu.

na-vv22, nb-vv22, pvc tape insulated steel Armored PVC tipe sheathed a (b) kabel kakuatan tahan seuneu cocog pikeun diletak dina taneuh nalika diperyogikeun résistansi seuneu, tapi henteu cocog pikeun peletakan pipa.

wdna-yjy23, wdnb-yjy23, cross-linked polyethylene insulated tape tape Armored polyolefin sheathed a (b) halogen-free low-smoke-fire-cable power-tahan seuneu cocog pikeun peletakan dina taneuh nalika bebas halogén, haseup rendah sareng seuneu résistansi diperyogikeun, henteu cocog Neundeun dina pipa.

za-yjv, za-yjlv, zb-yjv, zb-yjlv, zc-yjv, zc-yjlv, cross-linked polyethylene insulated PVC sheathed a (b, c) kabel listrik tahan-seuneu bisa diteundeun dina résistansi sabalikna Dipecat di jero rohangan, torowongan sareng pipa kalayan sarat.

za-yjv22, za-yjlv22, zb-yjv22, zb-yjlv22, zc-yjv22, zc-yjlv22, cross-linked polyethylene insulated steel tape Armored PVC sheathed a (b, c) flame retardant power cable is cocok Éta henteu cocog pikeun peletakan pipa nalika peletakan dina taneuh nalika retardant seuneu diperyogikeun.

za-vv, za-vlv, zb-vv, zb-vlv, zc-vv, zc-vlv, PVC insulated PVC sheathed a (b, c) kabel kakuatan-retardant seuneu bisa diteundeun dina seuneu-retardant jero rohangan, torowongan sareng pipa dimana diperyogikeun.

za-vv22, za-vlv22, zb-vv22, zb-vlv22, zc-vv22, zc-vlv22, PVC insulated tape baja lapis baja PVC dilapiskeun (b, c) kabel kakuatan retardant seuneu anu cocog pikeun Neundeun dina taneuh nalika tahan seuneu diperyogikeun henteu cocog pikeun peletakan saluran pipa.

wdza-yjy, wdza-yjly, wdzb-yjy, wdzb-yjly, wdzc-yjy, wdzc-yjly, cross-linked polyethylene insulated polyolefin polyatedfin sheathed a (b, c) flame-retardant kabel kabel tiasa diteundeun dina seuneu-retardant Sareng dina jero rohangan, torowongan sareng saluran pipa anu diperyogikeun bebas tina halogén sareng haseup rendah.

wdza-yjy23, wdza-yjly23, wdzb-yjy23, wdzb-yjly23, wdzc-yjy23, wdzc-yjly23,

Pita baja poliétilén terisolasi pita baja poliéfin dilapis baja (a, b) kabel kakuatan tahan-seuneu cocog pikeun diletak dina taneuh nalika seuneu-tahan, bébas halogén sareng haseup rendah diperyogikeun, sareng henteu cocog pikeun peletakan saluran pipa .

vv, vlv, tambaga (aluminium) inti PVC insulated sareng kabel listrik sheathed PVC diteundeun di jero rohangan, torowongan sareng pipa atanapi kurung luar, sareng henteu tunduk kana tekanan sareng kakuatan éksternal mékanis

vy, vly, tambaga (aluminium) inti PVC terisolasi sareng kabel kakuatan sheathed PE

vv22, vlv22, tambaga (aluminium) inti pvc insulated tape baja lapis baja kabel listrik sheathed diteundeun di jero rohangan, torowongan, parit kabel sareng taneuh anu dikubur langsung, kabel tiasa nahan tekanan sareng kakuatan éksternal anu sanés

vv23, vlv23, tambaga (aluminium) inti pvc insulated tape baja lapis baja PE kabel kakuatan sheathed

Karakteristik panggunaan kabel voltase tinggi

Produk ieu cocog pikeun tegangan dipeunteun AC 35kv sareng handap pikeun pangiriman listrik sareng distribusi. Suhu kerja jangka panjang maksimal pikeun konduktor kabel nyaéta 90 derajat, sareng suhu maksimum konduktor kabel henteu langkung ti 250 derajat nalika sirkuit pondok (waktos anu pangpanjangna henteu langkung ti 5 s).

Kabel UHV

1kv sareng handap aya kabel voltase handap; 1kv ~ 10kv nyaéta kabel tegangan sedeng; 10kv ~ 35kv nyaéta kabel tegangan luhur; 35 ~ 220kv nyaéta kabel UHV;

Kabel UHV mangrupikeun salah sahiji kabel listrik anu parantos muncul sareng ngembangkeun téknologi kabel anu teras-terasan. Kabel UHV umumna dianggo salaku pusat pusat dina sistem transmisi kakuatan skala ageung. Mangrupikeun kabel tegangan-luhur kalayan eusi téknis tinggi sareng utamina dianggo pikeun pangiriman kakuatan jarak jauh.

Nyababkeun kagagalan kabel tegangan-luhur

Kabel mangrupikeun jambatan antara alat-alat catu daya sareng alat-alat listrik, sareng berperan ngalirkeun énergi listrik. Éta seueur dianggo, janten kagagalan sering kajadian. Ieu mangrupikeun analisis anu pondok tina sabab masalah umum tina kabel tegangan-luhur. Numutkeun panyabab kagagalan, aranjeunna kasarna dibagi kana katégori ieu: alesan pabrikan, alesan kualitas konstruksi, desain desain unit desain, kerusakan gaya éksternal Opat kategori.


  • Saméméhna:
  • Teras: