Gajih basa aluminium

Pedaran pondok:

Gajih Senyawa Sunshow
Résistansi cai anu saé, stabilitas mékanis anu saé sareng stabilitas koloid

Modél produk: * -20 ℃ ~ 260 ℃

Bahan produk: gajih

Ukuran produk: 208L, 20L, 16L , 4L, 1L, 250g

Warna produk: Disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan

Fitur produk: Pelumasan épéktip, manjangkeun umur mékanis

Perusahaan: sapotong

* -20 ℃ ~ 260 ℃


Detil Produk

Karakteristik kinerja:

Kinerja suhu luhur anu saé, lubricity, stabilitas oksidasi;

Éta ngagaduhan kinerja anti karat anu tangtu, anu tiasa nyegah bagian pelumasan tina karat;

Éta tiasa ngajalankeun pikeun waktos anu pondok dina suhu anu caket kana titik turunna.

Alat anu lumaku:

Alat-alat rolling baja sareng alat-alat sinter sapertos ngagiling kontinyu, mesin casting kontinyu, ngetok méja roller, jst;


  • Saméméhna:
  • Teras: